Follow by Email

lørdag 30. juni 2012

Fototur til Finland for å fotografere bjørn

Svein Vik arrangerte tur til Viksiimo i Finland på grensa til Russland. Vi hadde 4 netter i fotoskjul hos Boreal Wildlife for å fotografere i hovedsak bjørn, men også ulv og jerv hvis det var mulig. Noen som var med på turen fikk også fotografert jerv, men for min egen del må det bli neste tur. Vi hadde en fantastisk flott tur med totalt 6 deltakere, sosialt og hyggelig. Det var variabelt med bjørn pga at det var i slutten av parringstiden, men bilder ble det.
 Vi kom til Boreal Wildlife på ettermiddagen, vi hadde kvelden foran oss og gikk en tur, mye vakkert å se der.

 Vi ble kjørt ut i skjulene klokka 4 på ettermiddagen, så var det bare å vente på at den første bjørnen skulle komme. Klokka 20.00 dukket den første bjørnen opp, og da tok det ikke lang tid før vi hadde 6 stykker der.

 Dette bilde er tatt en regnvåt kveld klokka 23.00 og det var ganske mørkt inni skogen der, alle med Canon hadde lagt seg til å sove, mens Nikonfolka fortsatt tok bilder:) Dette bilde er tatt med ISO 6400.Legg merke til myggsvermen rundt bjørnen

2 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Høres kjempe spennende ut!

  SvarSlett
 2. Hello,
  awesome pictures.
  I was wondering, i plan many hike trips this summer in Hemsedal, is there a "danger?" of a bear encounter around here? Do you know anything about bear sights in Hemsedal oraround here?
  Regards

  SvarSlett