fredag 28. oktober 2011

Olav Golberg tilbake i bua sammen med Tommy Solberg

Olav Golberg og Tommy Solberg satt i bua mandag 24 oktober. De var ikke så heldige med været, men bilder ble det. Her er noen av Olav sine bilder.
Bilder Tommy tok kan du se på http://www.villmarksfotografen.com



Ungørna har akkurat kræsjlandet i toppen mens gamlingen viser tolmidighet.





lørdag 15. oktober 2011

Børge og faren Karl Inge satt i ørneskjulet lørdag

Fulgte de inn i skjulet fredag kveld. Tre ørner kom på morran samt en spurvehauk, ørnene fikk revet løs reven som lå der og dro den med seg ned i skråningen ut av sune til Børge og Karl Inge. Legger ut noen bilder Børge tok.







fredag 14. oktober 2011

Sesongens første dag i ørneskjulet

Sammen med Olav Golberg dro vi opp torsdag kveld for å sitte fredag. Vi hadde lagt ut åte onsdag kveld så vi var spente på om det var litt for tidlig å sitte. Som regel går det et par dager før fuglene går ned på åta etter at vi har lagt den ut. Vi hadde besøk av hauken på formiddagen, og på ettermiddagen hadde vi besøk av tre kongeørner. Ble ingen blinkskudd, men legger ut noen bilder jeg tok.

Som regel var det skjæra som jaget og plaget hauken, men her var det motsatt.








fredag 7. oktober 2011

Reinsdyr ved Reinsjøen

I påvente av å komme skikkelig i gang med ørnefotografering ble det en tur sammen med Olav Golberg til Reinsjøen for og prøve å få øye på dyrene. I det vi kom opp til Reinsjøen som ligger ca 1200 moh stod reinsdyrene klare til fotografering. Klokka var blitt vel 9 på morran så vi var nok litt sent ute i forhold tiil lyset, men bilder ble det.